Més fruita,
menys sucre

Les confitures de Fruita Blanch estan elaborades amb una proporció en fruita que varia entre el 60% i el 70%, una quantitat sempre més elevada que les melmelades de gran consum.

En canvi, la proporció de sucre és més baixa i mai no supera el 30% o el 40%. A més, aquest és l’únic element afegit. Res més.

El procés d’elaboració de les confitures de casa nostra és el mateix que ja feien servir els nostres avis. No hem canviat res.

Primer de tot, seleccionem la fruita en el punt adequat de maduració, la netegem i la pelem a mà. A continuació la posem a bullir, alhora que afegim el sucre corresponent, i deixem que cogui a foc lent fins aconseguir el punt desitjat. Tot seguit, la zretirem del foc i acabem de triturar la polpa per a obtenir una textura uniforme.

El darrer pas és omplir els pots prèviament esterilitzats, tancar-los hermèticament i fer-los bullir al bany maria per fer el buit i assegurar una esterilització perfecta.

Melmelada extra de sabors tradicionals

Prèssec, Pruna, Poma , Pera, Figa , Maduixa, Codony, Cirera, Albercoc, Taronja, Kiwi, Mango, Nabius, Fruits Del Bosc, Mores Silvestres, Gers, Groselles.

Melmelades extra sabors tradicionals

Pebrot Verd, Pebrot Vermell, Ceba, Carbassa, Tomaquet.

Melmelades extra sense sucre afegit

Prèssec, Pruna, Poma, Pera, Maduixa, Cirera, Figa, Taronja.

Melmelades extra ecologiques

Prèssec Eco, Pruna Eco, Pera Eco, Poma Eco, Figa Eco, Tomaquet Eco, Taronja Eco.

Melmelades gourmet blanch art

Prèssec, Pruna, Poma , Pera, Tomaquet, Cirera, Figa, Maduixa Albercoc, Mango.