Termes i condicions botiga

Termini de lliurament
El termini màxim de lliurament serà d’entre 5-6 dies, un cop confirmat el pagament per part del Client i s’envia per missatgeria 24/48 hores.

Despeses d’enviament
Enviaments Nacional i Peninsular, gratuïts en totes les comandes. Per compres inferiors a 25 € el preu de l’enviament és de 6 €. Melmelades i conserves Blanch SL no realitza enviaments a les Illes Canàries, Illes Balears, Ceuta, Melilla ni a l’estranger.

S’estableixen les següents Condicions:
1. Els enviaments es realitzen mitjançant el servei de missatgeria.
2. Els costos d’enviament inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.
3. S’entén com enviament el lliurament dels articles en domicili o adreça especificada pel client durant el procés de realització de la comanda, limitant-se com a zones de lliurament les relacionades anteriorment citades.
4. Melmelades i conserves Blanch s.c.p lliurararà les comandes al servei de missatgeria en un termini màxim de 72 hores. No ens responsabilitzem de les possibles demores de lliurament causades pel serveis de missatgeria.

Forma de pagament
Les formes de pagament acceptades per Melmelades i conserves Blanch SL són:
1. PAYPAL: Després de confirmar la comanda el client serà conduït al web de PayPal aprofitant la seva plataforma de pagament segur. Un cop efectuat el procés de pagament, serà reconduït de tornada a fruitablanch.com.
2. TRANSFERÈNCIA: Un cop confirmada la comanda, el client rebrà un mail amb les dades bancàries d’un compte a nom de Melmelades i conserves Blanch s.c.p, per poder realitzar el pagament de la comanda.

Preus
Els productes es vendran al preu que s’indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.
Els preus inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

Devolucions
No s’admetran devolucions de producte alimentari.

En el cas que la devolució sigui per causes imputables a Melmelades i conserves Blanch SL (producte defectuós o no coincident amb la referència comprada) serà Melmelades i conserves Blanch s.c.p qui s’encarregarà de recollir els productes i/o canviar pel correcte fent-se càrrec dels costos associats a aquesta devolució i/o canvi.

En el cas que la devolució sigui per causes no imputables a Melmelades i conserves Blanch SL com a un canvi d’opinió o error per part del client a l’hora de fer la compra haurà de ser el client qui s’encarregui de retornar o lliurar directament els productes amb perfecte estat i sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals després de la recepció dels productes. En aquests casosMelmelades i conserves Blanch SL reemborsarà al client tots els pagaments rebuts, excepte les despeses d’enviament. Així mateix haurà de ser el client qui assumeixi el cost directe de la devolució dels productes.

Melmelades i conserves Blanch SL procedirà a realitzar el reemborsament dins dels 14 dies naturals a partir de la data en què se’ns informi de la decisió de retornar la compra i ho farà utilitzant el mateix mitjà de pagament utilitzat pel client per a la transacció inicial. Melmelades i conserves Blanch s.c.p es reserva el dret de retenir el reemborsament fins haver rebut els productes.