FRUITA BLANCH

Conservem la tradició

 

Regals de bon gust

Les elaboracions de Fruita Blanch són productes d'alta qualitat, que es presenten amb una imatge molt cuidada. Per aquest motiu esdevenen una bona opció per a regalar, ja sigui a nivell personal o com a regal d'empresa.

Com a element contenidor dels nostres lots de regal hem dissenyat unes elegants caixes de fusta tenyida en color wengué, disponibles en formats diversos, que fan possible escollir entre una infinitat de combinacions de productes, o crear-ne una específica a la mida de cada necessitat.

Dins la capacitat de la capsa triada es poden seleccionar diferents conserves de Fruita Blanch, o combinar-les amb peces de fruita fresca de la nostra collita i/o altres productes de la zona, com oli, mel i fruits secs de les terres de Lleida, o vins ecològics de la D.O. Costers del Segre.

 

Frescor i preu
sense intermediaris

Per a potenciar la fruita conreada aquí, la fruita del país, vam sentir la necessitat de fer arribar la fruita que collim als nostres camps directament al consumidor final, sense intermediaris. Tant amb l'objectiu d'afavorir el consum de productes de la nostra terra, com per a preservar la frescor del producte i també per a oferir al client un estalvi en el preu.

A Fruita Blanch ens sentim molt nostra la idea del comerç de proximitat o "km 0" i per això, a més de comercialitzar la nostra fruita mitjançant els canals tradicionals, vam posar en marxa la venda directa a través d'Internet.

El projecte es va traduir en el concepte "fruita de mans del pagès": fruita de temporada, servida a casa del consumidor, sense intermediaris i en un màxim de 24 hores des de la comanda. Ja fa uns quants anys que funciona, i és tot un èxit.

La nostra especialitat són les pomes, les peres, els préssecs i les nectarines.


100% NATURAL